top of page

Muista henkilöstöä täydellisellä joululahjalla!

Ilahduta henkilöstöä Superlahjakortilla!

–Joululahja, joka antaa vastaanottajalle valinnanvapauden satoihin lahjakortteihin, tuotteisiin sekä elämyksiin

Digital+Physical-FI.jpg
splash_nr.1_dk-02.png

Vuoden joululahja!

Haluatko kuulla lisää suosituimmasta tuotteestamme; SuperLahjakortista?

Christmas-Customisation-FI-1.jpg

Tee joululahjastasi henkilökohtainen – täysin ilmaiseksi!

Tee lahjakortista henkilökohtaisempi, joka on erityisesti teille suunniteltu tai valitsi mieleisesi upeista joulumalleistamme!

GoGift tarjoaa tuhansia lahjakortteja ja tuotelahjoja tunnetuilta brändeiltä

Tarjoamme laajan valikoiman lahjakortteja ja tuotelahjoja eri tilaisuuksiin, kuten joululahjoiksi, vuosipäivämuistamisiin, kannustimiksi, myyntibonuksiksi ja henkilöstön pikapalkinnoiksi. Lahjakortti on erinomainen tapa kiittää ja kannustaa henkilöstöä, asiakkaita tai yhteistyökumppaneita.

Laajasta lahjakorttivalikoimastamme löydät tunnettuja brändejä kuten IKEA, Tokmanni, Power, Tjäreborg, Zalando, Motonet, CDON, JYSK, H&M, Lindex, Ticketmaster ja Stadium. Tuotevalikoimastamme löytyy brändejä, kuten Iittala, Fiskars, Carlobolaget, SACKit, Stelton, Lyngby, Royal Copenhagen, Georg Jensen, Adax, Moulin Roty, Design Letters, Egoista, Fatboy, Ferm Living ...ja monia muita!

Vastaanottajat voivat vapaasti valita monista suosituista lahjakorteista ja designtuotteista itselleen mieluisen lahjan. Lahja, joka sopii kaikille!

Lahjakortti- ja tuotelahjavalikoimamme

Koko valikoimamme osoitteessa gogift.com

Avaa ilmainen yritystili

... ja tilaa joululahjat 24/7

Produktgavekort_baggrund.png

GoGift tarjoaa myös Tuotelahjakortteja!

Produktgavekort-FI.png
splash_nr.1_dk-02.png

Nopea ja ilmainen toimitus!

Muista henkilöstöä jouluna laadukkailla designklassikoilla. Tuotelahjakortti antaa vastaanottajalle vapauden valita mieleisensä tuote satojen designtuotteiden joukosta.

SuperLahjakortti on täydellinen yrityslahja monipuolisuutensa takia

Myymme vuosittain jopa miljoona SuperLahjakorttia, tehden siitä suosituimman tuotteemme!

Mikä on SuperLahjakortti?

SuperLahjakortti on lahjakortti, jonka vastaanottaja saa itse valita mieleisensä vaihtoehdon kaikista GoGiftin valikoimassa olevista lahjakorteista, tuotteista sekä elämyksistä. Sadat tuotemerkit, tuotteet, ketjuliikkeet, sekä elämykset takaavat, että valikoimastamme löytyy jokaiselle jotain! 

Kuinka SuperLahjakortti toimii?

Päätät itse annettavan summan, ja vastaanottaja saa itse valita mieleisensä vaihtoehdon GoGiftin laajasta valikoimasta. SuperLahjakortti voidaan toimittaa sähköpostitse, tekstiviestitse tai postitse. Sähköinen toimitus toimii vuorokauden ympäri

Kaipaako lahjasi räätälöintiä?

Mikäli haluat tehdä lahjakortista persoonallisemman, tarjoaa GoGift kustomoituja SuperLahjakortteja sekä räätälöityjä lahjaratkaisuja -ilmaiseksi! 

GoGift - Lucy with a Christmas gift.png

Joululahja työntekijälle 

Joululahja työntekijälle on loistava tapaa muistaa henkilöstöä ja palkita kuluneen vuoden hyvästä työstä. Sopivan lahjan valitseminen voi kuitenkin olla aika ajoin hankalaa, eivätkä kaikki innostu tavaralahjoista tai krääsästä, jolle ei keksi käyttöä. Siksi lahjakortti on mitä mainioin valinta työntekijöiden muistamiseen tänä jouluna. 

SuperLahjakortti ilahduttaa jouluna

Jos et keksi millainen lahjakortti olisi juuri sopiva yllätys työntekijöillesi, valitse koko henkilökunnalle SuperLahjakortti, jonka vastaanottaja saa vapauden valita juuri itselleen sopivan lahjan GoGiftin valikoimasta. Voit helpottaa lahjan hankkimista työntekijöillesi entisestään toimittamalla GoGiftin SuperLahjakortin täysin sähköisesti. SuperLahjakortin toimitus onnistuu vuorokauden ympäri sähköpostilla, tekstiviestillä tai postitse.

Jos lahjakortti ei ole mielestäsi tarpeeksi yksilöllinen valinta henkilökunnan joululahjaksi, ei hätää. Voit kustomoida GoGiftin SuperLahjakortin saajansa näköiseksi tai kysyä lisää GoGiftin erilaisista joululahjaratkaisuista. GoGiftin ammattitaitoinen myyntitiimii on apunasi täydellisen joululahjan räätälöinnissä työntekijöillesi. 

GoGift (right) - SuperLahjakortti.png
SettInnDeresLogoogDesign.png

Haluatko kuulla lisää tarjoamistamme uniikeista joululahjaratkaisuista?

Ammattitaitoinen myyntitiimimme on valmiina auttamaan lahjatarpeidenne kanssa

Täytä yhteydenottolomake, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian

Kiitos yhteydenotostasi!

Suomen kattavin lahjapalvelu!

GoGift on Pohjoismaiden johtava lahjakorttien ja tuotelahjojen toimittaja jo vuodesta 2003 lähtien. Olemme auttaneet tuhansia yritys- ja yksityisasiakkaita löytämään täydellisen lahjan.

20 VUODEN KOKEMUS

Laaja valikoima tunnettuja brändejä, lahjakortteja, elämyksiä ja tuotelahjoja, joka on mahdollistanut yli 15.000 yritystä löytämään täydellisen lahjan. 

MYYNTIPALVELU

Asiakaspalvelumme palvelee arkisin

puhelimitse ja sähköpostitse. Autamme

sinua kaikissa lahjoihin liittyvissä

kysymyksissä.

RÄÄTÄLÖITY ULKOASU

Räätälöimme lahjakortit, tervehdykset ja portaalin yrityksenne näköiseksi - ilman lisäkuluja!

TURVALLISUUS ENNEN KAIKKEA

Olemme osa Egmont yhtiötä, joka on Pohjoismaiden suurin mediakonserni. Takaamme, että GoGiftin kautta ostetut lahjakortit ovat turvallisia, voimassa olevia ja käsitelty 100 % lain-, sekä tietoturva-asetuksien mukaisesti.

NOPEA JA TURVALLINEN TOIMITUS

Voimme lähettää lahjakortit suoraan vastaanottajille tai toimittaa ne teille eteenpäin jaettaviksi. Voimme toimittaa lahjakortit postitse, tekstiviestinä, sähköpostitse, CSV-tiedostona tai API- yhteydellä.

SOSIAALINEN VASTUU

Monimuotoinen työympäristömme koostuu 25+ kansallisuudesta. Lahjoitamme 10 % voitoista hyväntekeväisyyteen.